8 Celebrități ce au devenit faimoase datorită părților corpului

Advertisements

Cateodată, te lupți destul de dur în viață. Vrei să devii o persoană faimoasă, incerci să-ți depășești limitele, ca mai apoi paparazzi să se uite cinci minute la tine, să determine faptul că, corpul tău e mai interesant decât lucrul pe care îl faci. E destul de deplorabil unde a ajuns această lume.
După ani de studiu și muncă titanică, petrecând ore după ore încercând perfecționarea muncii tale, singurul lucru oamenii vor scrie despre tine este nimic mai mult de ”acel fund”. Totuși acești oameni se duc mai departe, cu fruntea ridicată.
Să protestăm împotriva acestei obișnuințe de a judeca cartea după înveliș, să privim câteva dintre învelișurile celebre. O numim un protest ironic. De ce nu.

 

 

Buzele lui Kylie Jenner
Acestă personalitate TV/ reality star (nici una dintre ele nu este slujba ei) spune că niciodată nu și-a injectat buzele. Khloe Kardashian spune că ea făcut-o. Eu spun că nu îmi pasă.

 

 

Sprâncenele lui Cara Delevigne
Într-adevăr sunt la locul lor.
celebrities-body-parts-02-cara-delevigne-eyebrows

Zâmbetul Juliei Roberts
Una dintre cele mai largi zâmbete de la Hollywood, cum poate cineva să uite așa ceva?
celebrities-body-parts-03-julia-roberts-smile

Fundul lui Kim Kardashian
O altă personalitate TV/ reality star (nu sunt meserii actuale) este cunoscută ca având de la un ”posterior bombat” până la mult ”gunoi în portbagajul” ei.

 

 

Abdomenele lui Miley Cyrus
Eu nu pot avea niciodată abdomenele ei. Tata iubește prea mult Berea. Trebuie să mă mențin hidratat. E din cauza încălzirii globale. Vreau să mă schimb, sincer.


Sânii Christinei Hendricks
Sincer nu pot să nu fiu ironic la faptul că fiind o bună actriță jucând un rol feminin, la una dintre cele mai bune emisiuni TV și ajungând în acest articol pentru ceea ce ți-a dat mama natură. Îmi pare rău Christina. Meritai mai mult.


Părul lui Jared Leto
Ce, bărbații nu pot fi obiectivi? Cine spune? Votanții lui Trump? Acest tip a avut fiecare tunsoare posibilă.
celebrities-body-parts-07-jared-leto-hair

Alunița lui Cindy Crawford
Eu prefer termenul franțuzesc ”tache de beauté” deoarece ”aluniță” sună ca și cum cineva ar fi pe fața ei dând informații rușilor.
celebrities-body-parts-08-cindy-crawford-mole

Advertisements