9 Cele mai trăznite lucruri care s-au întâmplat în direct la TV

Advertisements

Câteodată, când te uiți la televizor , vei vedea ceva ciudat, care v-a săpa adânc în creierul tău. Fie un sărut între două celebrități, o garderobă greșită ce v-a înmulții milione de videoclipuri de caterincă, sau ceva terifiant, ce v-a cauza o controversă pe mai târziu. Emisiunile TV sunt în mare parte necenzurate, deci multe se pot întâmpla, în continuare sunt nouă lucruri ce oamenii au văzut la TV în direct.

 

 

Nu vom uita momentul în care Britney Spears a sărutat-o pe Madonna. Este un lucru grozav sa-ți amintești.

 

 

Era anul 1986, omenierea își ținea respirația în timp ce nava spațială Challenger explodează. Ar fi trebuit să fie începutul explorării spațiale, dar s-a sfârșit în a fi cel mai oribil spectacol din toate timpurile.
craziest-things-that-happened-on-live-tv-02

Micile greșeli în garderoba lui Nicki Minaj devin o obișnuință. Într-o zi ea a apărut la televizor cu o îmbrăcăminte memorabilă. Unii spun că totul a fost planificat.


Stii că oamenii te urăsc, dacă se transmite în direct coborârea statuii tale. Exact asta s-a întâmplat după ce Statele Unite a scăpat de Saddam Hussein. A fost un moment plin de bucurie pentru toți oamenii care au fost afectați de fapte malefice.
craziest-things-that-happened-on-live-tv-05

 

 

Mult după încheierea celui de-al doilea război mondial, populația a urmărit în direct la TV, cum Tom Brokaw descria momentul în care zidul Berlinului cădea.
craziest-things-that-happened-on-live-tv-06

Recent, în 2011, CNN transmitea în direct cutremurul ce a lovit Japonia, când deodată un tsunami gigant a lovit coasta, lăsând reporterii în stare de soc, print faptul că au fost martorii unui asemenea eveniment.
craziest-things-that-happened-on-live-tv-07

Acum două decenii, în anul 1995, lumea a urmărit ceea ce pare a fi fost cel mai celebru caz de judecată dealungul istoriei. Oamenii împotriva lui O.J.Simpson. Toți oamenii și cățeii lor așteptau verdictul să fie ,,vinovat,, vă puteți imagina cum a reacționat lumea când verdictul nevinovăției a fost anunțat. O.J. a angajat avocați precum Johnnie Cochrin, F. Lee Bailey, Alan Dershowitz, Robert Kardashian, Shawn Holley, Carl Douglas și Gerald Uelmen. Eu aș fi vrut să angajez această ”echipă de vis” de avocați, dar mi-ar fi secat banii într-o clipă! Te pot scăpa de fiecare dată! Oricum acel bastard vinovat O.J. a scăpat.
craziest-things-that-happened-on-live-tv-08

 

 

Una dintre sau cea mai mare tragedie ce a îndurat Statele Unite-9/11 atacurile teroriste ce au avut loc asupra turnurilor gemene din NYC.Cu totii ne-am uitat cu lacrimi în ochi, cum al doilea avion a lovit al doilea turn, evenimentul fiind transmis în direct la televizor.
craziest-things-that-happened-on-live-tv-09

Și nu în ultimul rând, ceva ce a inspirat milioane de oameni, într-adevăr 600 de milioane de oameni au urmărit în direct pe data de 20 Iulie 1969, cum un om micuț a făcut un pas mare pentru omenire- Neil Armstrong, primul om care a pășit pe Lună. Când auziți astăzi că unele emisiuni au o rată de vizualizare de peste un milion de oameni, comparativ cu momentul în care a avut loc prima aterizare pe Lună înseamnă un strop dintr-o găleată.
craziest-things-that-happened-on-live-tv-10

Advertisements